Hier verzamelen we links van dingen die ons raken – en we met jou willen delen!

“Waarom ik miljoenen weggaf aan de armen”

De preken van Francis Chan spreken me enorm aan! Hij spreekt een radicale boodschap en probeert Jezus nauwgezet te volgen – ook als dat hem alles kost. Zo stichtte hij een grote kerk in Californie, maar toen hij merkte dat God wilde dat kerk-zijn anders moest gaan invullen, besloot hij deze vaarwel te zeggen voor een onduidelijke toekomst.

Francis maakte ook de ‘Basic series’, een professioneel gemaakte videoserie die de basis van het volgen van Jezus op een prachtige manier laat zien. Je kunt deze kopen of gratis huren via deze site: basicseries.com.

Sommige delen staan ook op Youtube:

Nog een paar goede fragmenten die ik heb uitgeknipt:

The Pioneer School

Een man met een camera en een bijzonder verhaal. Duizenden levens zijn veranderd door The Pioneer School! Ook ons leven. Een aanrader.

Toen ik er naar keek dat ik voortdurend – Yes! De waarheid! Dit is gewoon waar!

Hieronder de playlist met alle 20 lessen + de trailer

 

Getuigenis: Crimineel en eigenaar grootste bordeel in London op het rechte pad door God

Ontroerend verhaal! John Lawson, ex-crimineel en voormalig eigenaar van het grootste bordeel in Londen, deelde onlangs een bijzondere getuigenis op het Schotse BBC Radio. Tijdens een gevangenisstraf van 5 jaar bekeerde hij zich tot Jezus. Vanaf zijn vrijlating deelt hij zijn verhaal in gevangenissen over de hele wereld.