De tijd gaat zo snel! Het is alweer weken geleden dat ik het vorige bericht schreef. Dat ging onder andere over het eerste programma dat is uitgebracht. Ondertussen hebben we er alweer 6 gemaakt! En de reacties die we terug ontvangen zijn erg goed. Zoals deze:

Ik denk dat we de reacties op elke aflevering maar moeten knippen en plakken, want ze zijn allemaal gelijk: Wow, wow, wow. Dank u, Jezus. Dank U voor uw roeping en uw kracht dat alles mogelijk maakt. Dit is zo fantastisch! Meer alsjeblieft!

En deze:

Ontzettend bedankt voor deze video’s. Ik ben zo gezegend door het getuigenis van Michaël, maar ook van de mensen uit Nieuw Zeeland die hun boerderij achterlaten om Jezus te volgen!

Hier een overzichtje van alle afleveringen die tot nu toe zijn uitgebracht.

Deze (#1) is met onze buurman André, die zijn getuigenis verteld. Hij wilde Jezus volgen, maar liep tegen een muur aan in de kerk.

https://www.youtube.com/watch?v=Z7UBkywtJPQ

Ongepland kwam Michaël op bezoek en had een geweldig verhaal. Hij gaf letterlijk alles op en weg, om Jezus te volgen. Hij beëindigde zijn baan, gaf zijn auto weg. Tot op een dag hij de huur niet meer kon betalen en hij uit huis moest.. en wat er toen gebeurde.

https://www.youtube.com/watch?v=l3Zd-TGvoac

Nikhil (#3) heeft een interessant verhaal, waarbij het opnieuw gaat om het alles achterlaten en het volgen van Jezus. Dit thema komt steeds terug – en hoewel dat niet gepland is, is het wel een thema dat mijzelf aanspreekt (omdat wij dit ook aan het doen zijn). Als je de Bijbel leest, zie je hoeveel Jezus hierover zegt. Het opgeven van zekerheden en het volgen van Jezus zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Deze is helaas alleen in het Deens. Het gaat over Peter Rasmussen, die profvoetballer is geweest in het Deense elftal. Over zijn zoektocht naar God, hoe hij hem vond en het radicale leven dat hij nu leeft.

Het gaat verder goed met ons! Al is het regelmatig wel zwaar om hier te leven, doordat we in een kleine ruimte leven met weinig privacy. Maar we hadden ook niet verwacht dat het makkelijk zou zijn, dus naar omstandigheden maken we het prima.

Thijs en Maarten zijn al helemaal gesetteld. Ze zijn in de afgelopen tijd enorm naar elkaar toe gegroeid en kunnen nu erg leuk met elkaar spelen.

IMG_20150617_175313

We krijgen van de mensen die ons huis huren ook leuk berichten. De kippen hebben kuikens gekregen! 2 stuks tot dusver.. misschien volgen er nog wel meer 🙂

kuikenEn met Evelyn gaat het ook prima! Ze is ondertussen 23 weken zwanger en haar buik is al flink gegroeid! Ik bedenk me nu dat ik niet eerder over haar zwangerschap heb geschreven op dit blog, dus misschien dat dat voor sommigen die dit lezen een verassing is :S Helaas hebben we nog geen 20 weken echo gehad, omdat het allemaal wat lang heeft geduurd met emigreren en het vinden van een dokter. Maar dat lijkt binnenkort te gaan gebeuren 🙂

Okay, dat was het voor nu.. groetjes vanuit een zonnig Aalborg.

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..