Eerste opnames in de studio

Yeah! Gisteren en vandaag hebben we voor het eerst de nieuwe studio in gebruik genomen. Het is bijna een jaar geleden dat Torben de laatste aflevering van The Pioneer School uitbracht. Nu verschijnt er een nieuwe serie met als doel om mensen aan te moedigen om het koninkrijk van God zichtbaar te maken in het leven van alledag. Veel mensen staan hier alleen in en deze programma’s zal ze aanmoedigen om niet op te geven, maar verder te gaan in het volgen van Jezus.

1e programma in studio
De opzet is anders dan The Pioneer School. Regelmatig zal er een gast in de studio zijn die een bijzonder verhaal heeft.

Het is wel hard werken om alles af te krijgen! Er zit veel in de programma’s, zoals promo’s, getuigenissen. Maar het wordt zeker de moeite waard om te kijken!

A.s. vrijdag verwachten we de eerste aflevering op Youtube te plaatsen.

Gisteren zijn we voor het eerst naar de kust geweest. Het weer is hier niet zo goed als de afgelopen tijd in Nederland, maar we konden alvast een mooie plek uitzoeken om deze zomer te gaan zwemmen 🙂

strand thija met krab

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..