El refugio de Dios (De schuilplaats van God)

Hey allemaal, even een update vanuit het zuiden van Spanje!

In deze periode wordt er hard gewerkt aan het klaarmaken van het discipelhuis wat onze Nederlandse vrienden Ronald en Ellen onlangs hebben gekocht.

We waren nog niet zo lang in het zuiden van Spanje toen ik wat emailcontact had met Ronald. Ik kende hem van een jaar of 2 terug en ik had geen idee dat hij en z’n vrouw iets speciaals met Spanje hadden. Een paar dagen na dat emailcontact zat hij bij ons in de bank, want hij bleek in Spanje te zijn en bij ons in de buurt te verblijven!

Voor ons leek dit een door God geregelde ontmoeting, we hebben Ronald gevraagd of hij mee wilde helpen met de Pioneer Training School die in de zomer in Nederland zou plaatsvinden. Hij reageerde daar positief op en zo deden we samen deze PTS in de zomer van 2021 in Nederland. 

Tijdens de PTS ontmoette hij Alberto en Giulia. Zij besloten tijdens de PTS te gaan trouwen en zochten een geschikte trouwlocatie. Dat werd Spanje :). 

Ronald en Ellen waren uitgenodigd voor de bruiloft. En eenmaal weer in Spanje, kwam een oude droom weer bij hen terug: de aankoop van een huis wat ingezet kan worden voor God’s Koninkrijk. Tijdens de dagen van de bruiloft zijn we daar samen naar gaan kijken. 

En om een lang verhaal kort te maken: kort daarna besloten ze een huis te kopen in die omgeving! 

In eerste instantie was het idee dat wij daar als gezin zouden gaan wonen. Daar lees je ook over in een eerder blog. Maar later kwamen wij daar op terug – het huis was niet praktisch voor ons als gezin. Maar wel voor heel veel andere doeleinden. Zo gaan we daar een Pioneer Training School houden in juni! Geweldig dat God dit allemaal zo geregeld heeft.

Het team kan daar nu al verblijven en meteen een handje meehelpen om alles op te knappen, er is nog aardig wat werk te doen :). 

Uiteindelijk is het de bedoeling dat dit huis een plek zal zijn voor zendelingen / discipelen om op adem te komen en herstel te krijgen. Als je klikt op deze link vind je daar meer info over.

Pioneer Training School in juni

In het filmpje hieronder een uitnodiging voor de Pioneer Training School in juni in Spanje! Als je zelf graag een school wilt volgen of meer info wilt… neem contact op!

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..