Hoi allemaal! We willen je een prachtig en gezegend 2016 wensen! We missen jullie en ons eigen Nederland behoorlijk in deze tijd, maar we zijn blij met alle vrienden die we hier om ons heen hebben om deze feestdagen mee te vieren!

fireworks

2015 was een heel bijzonder jaar voor ons. Er is veel gebeurt en dit jaar was in veel opzichten niet te vergelijken met welk voorgaand jaar dan ook. Het is mooi om God te zien werken en de Bijbel (meer) tot leven te zien komen. We zijn dan ook erg benieuwd wat 2016 gaat brengen. We hebben er hoge verwachtingen van..

De film

De afgelopen weken besteed ik nagenoeg al mijn tijd aan de documentaire die we volgend jaar gaan uitbrengen. Het is een flink project en voor ons allemaal een hele uitdaging. De film wordt gemaakt door Lebo Akatio, die eerder ook de ‘Kingdom of God in …’ filmpjes voor Torben heeft gemaakt. Hij heeft afgelopen jaar de filmschool afgerond en hoewel hij al behoorlijk ervaren is in het maken van kortere films, is dit voor hem ook de eerste keer om een volledige film te maken. Hij heeft ondertussen anderhalf jaar aan deze film gewerkt.

Mijn taak is het hele project te overzien en ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is. Zoals het maken van de DVD’s, de première in Alkmaar op 11 februari, de website voor het streamen van de film, persberichten, ondertiteling in 25 talen, etc.

Het mooiste is dat de film straks helemaal gratis zal verschijnen! DVDs kunnen voor een hele lage prijs gekocht worden. Toch is de film zeker niet gratis en worden er flinke bedragen uitgegeven om alles te kunnen realiseren.

De trailer van de film kun je hieronder bekijken. Bijna 30.000 views in een week.. een nieuw record voor ons!

We verwachten dat deze film een flinke uitwerking zal hebben, zowel bij gelovigen als mensen die nog niet geloven. Het doel van de film is om te laten zien dat alles wat er in de Bijbel echt is. ‘Echt’ is dan ook het centrale thema, de rode draad door de film.

Je ziet welke uitwerking het evangelie heeft op mensen, hoe ze vrijheid en vergeving van zonden ervaren, genezen van ziekten en kwalen en dat er demonen worden uitgedreven en mensen ervaren dat de Heilige Geest over hen komt. Allemaal dingen die we terugvinden in Handelingen (en op andere plaatsen in het Nieuwe Testament)! Maar die in de huidige kerk nog niet op grote schaal worden gezien – terwijl dit, als je de Bijbel erop naslaat, wel het normale christelijke leven was in de beginjaren van de kerk. De film laat zien dat niet alleen voor mensen met een speciale roeping is, maar voor iedere christen die dit durft te geloven!

Bedankt!

We willen iedereen die ons gesteund heeft het afgelopen jaar hartelijk bedanken! Bedankt voor jullie gebeden, de spontane giften, boodschappen en andere verassingen! Jullie hebben ons erg blij gemaakt 🙂

Hierbij nog een paar foto’s van de afgelopen periode..

work on the movie
Druk bezig met het werk rondom de film..
thijs en ruben
Thijs en Ruben!
Evelyn kreeg deze heerlijke typisch Deense slagroomtaart voor haar verjaardag de 20e :)
Evelyn kreeg deze heerlijke typisch Deense slagroomtaart voor haar verjaardag 🙂
We zijn afgelopen jaar een paar keer op en neer naar Nederland gereden. Soms zat de auto wel errug vol spullen..
We zijn afgelopen jaar een paar keer op en neer naar Nederland gereden. Soms zat de auto wel errug vol spullen..

knabbelhuisje

Geocachen! Deze vonden we in een WWII bunker
Geocachen! Deze vonden we in een WWII bunker

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..