Ik zag onlangs deze documentaire. Intelligente, logische verklaring van de geschiedenis van de aarde op basis van de historische beschrijvingen in het boek Genesis in de Bijbel.

Is Genesis History? toont meer dan een dozijn wetenschappers en geleerden die uitleggen hoe de wereld de in Genesis opgetekende geschiedenis kruist. Van gesteentelagen tot fossielen, van leeuwen tot sterren, van de Bijbel tot artefacten, deze fascinerende film zal de manier waarop je de wereld ziet veranderen. Het doel van de film is om een redelijke onderbouwing te geven voor de Schepping in zes normale dagen, een echte Adam en Eva, een werkelijke val, een wereldwijde vloed en een toren van Babel. Dr. Del Tackett, maker van π˜›π˜©π˜¦ π˜›π˜³π˜Άπ˜΅π˜© π˜—π˜³π˜°π˜«π˜¦π˜€π˜΅, dient als je gids – wandelend door canyons, bergbeklimmend en duikend onder de zee – in een verkenning van twee concurrerende visies…één dwingende waarheid.

Β 

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..