Nog een kleine twee weken…

…en dan begint de eerste Pioneer Training School in Spanje! We zijn nog iedere dag hard aan het werk om alles voor te bereiden. Het is nog een hele uitdaging om het allemaal op tijd klaar te hebben. Het team is behoorlijk aan het groeien. Ondertussen zijn Nadia, Andre, Sophie en Mirjam ook gearriveerd. Iedere ochtend komen we samen om 10:00 om de dag door te spreken, het werk te verdelen en samen te bidden. 

De ruimte waar het onderwijs wordt gegeven is ondertussen klaar! Dat was mogelijk omdat sommigen die deze blog lazen ons hier geld voor gegeven hebben. Daar zijn we heel blij mee! Ontzettend bedankt!

Verder zijn we nog bezig om de gemeenschappelijke ruimte leefbaar te maken. Dit was vroeger een paardenstal 🙂 Dit zijn we aan het opknappen zodat het een gemeenschappelijke ruimte kan worden.

De toiletten zijn nog wel een punt van zorg. Op dit moment is er slechts één toilet en in totaal zullen we met kleine twintig mensen in dat huis zijn! Dus dat is wel erg weinig. We hopen op korte termijn nog 2 toiletten te kunnen (laten) installeren. We hebben hiervoor een geschikte ruimte gevonden die we makkelijk kunnen aansluiten op de bestaande badkamer die zich op de verdieping eronder bevind. Als alternatief kunnen we een toiletwagen huren. Voor wie het op z’n hart heeft om hierbij ons hierbij te steunen, dan kan dat via de knop onderaan deze pagina 🙂 

We hopen uiteindelijk dit huis geschikt te maken om er meerdere scholen, kickstartweekenden e.d. te organiseren! En als verblijfplaats voor discipelen. En zo Spanje te bereiken met het evangelie van Jezus Christus! Zoals je op de foto’s wel kunt zien lukt dat nog niet allemaal in 2 weken, maar het hoeft gelukkig niet perfect te zijn. We hebben in ieder geval iets om mee te beginnen en daar zijn we God heel dankbaar voor! We hebben erg veel hulp gehad, ook van een man uit het dorp die kwam helpen bij allerlei reparaties.

Dat was even weer een korte update. Tot de volgende keer! 

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

2 reacties

  1. Dag Evelyn en Robbert , wat leuk deze mooie dingen te lezen die God bezig is met jullie en het team. Ik blijf aan jullie denken in mijn gebeden.
    Hoe gaat het met de 4 jongens , vooral met de kleinste ? God zegene jullie , Blessings Miranda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..