Overal vuurtjes aansteken…

Er begint weer een nieuwe hoofdstuk in ons leven en al vrij veel mensen hebben gevraagd om weer een blog bij te houden. Dat ga ik proberen, al is dat in de praktijk best lastig! Daarom ben ik een Twitter account begonnen waarmee ik in ieder geval via korte berichtjes updates kan uitsturen over waar we zijn en wat er gebeurt.

Vorig jaar kwamen we in contact met Abraham en Annemarie die we al een paar jaar kenden, maar meer op afstand. Ze hebben een tijdje op CuraƧao gewoond en wonen op dit moment in Zwitserland. Ze deelde een droom met ons die God hun heeft gegeven, namelijk om ‘door Europa te gaan met een fakkel en overal vuurtjes aan te steken.’. Dat klikte ook best met mijn verlangen om weer op pad te gaan voor Jezus en te zien waar God ons naartoe leidt. Dus begonnen Evelyn en ik ervoor te bidden of er misschien een samenwerking mogelijk zou zijn.

We deden samen met Abraham en Annemarie een Pioneer Training School van 2 weken in Polen en op de eerste avond daar sprak God heel specifiek. We deden namelijk een voorstelrondje en eerst stelden Evelyn en ik ons voor en daarna Annemarie en Abraham. Er was daar een man uit Zuid Afrika die toen zei: ‘Toen jullie beide stellen aan het praten waren zag ik voor me hoe jullie als fakkels zijn die overal in Europa vuurtjes aan zullen steken.’ We keken elkaar aan en waren onder de indruk van deze specifieke bevestiging!

Vervolgens zijn we plannen gaan maken en gaan bidden. We hadden in onze gedachten om begin april te vertrekken. Dat leek vrij onmogelijk, want er moest nog vrij veel geregeld worden. In eerste instantie dachten we aan de verkoop van ons huis, maar God bracht ons in contact met een stel met kinderen (ook christenen) die ons huis inclusief alle meubels wilde huren. Het liep allemaal heel mooi en de timing was weer perfect – God is aan het werk! Eigenlijk net zoals het ging bij ons vertrek naar Denemarken. Dus we konden makkelijk vertrekken. We schreven ons uit in de Gemeente Emmen en zijn vervolgens in een camper vertrokken richting Zwitserland.

En vanuit Zwitserland zijn we met een team vertrokken richting Spanje, 7 volwassenen en 6 kinderen. De mensen uit het team komen uit Duitsland, Polen, Zwitserland, Belgiƫ en Nederland.

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik lekker in de zon in Bilbao, Spanje. We zien er naar uit wat God de komende tijd allemaal gaat doen! Houd dit blog in de gaten om op de hoogte te blijven!

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..