Scholen en missiereizen!

We hebben een hele mooie Pioneer Training School achter de rug! Een geweldig team en geweldige studenten. Zojuist hebben we de laatste deelnemers uitgezwaaid. Het was de eerste keer dat we een school hielden op deze locatie, en het is erg goed geweest. Vooral voor families bleek de plek heel geschikt, met veel speelruimte en een zwembad. Het plan is om hier in de toekomst nog veel scholen te organiseren!

Het doel van de school is om een stevig fundament te leggen voor (nieuwe) discipelen: wat is het evangelie en hoe deel ik dit met anderen? En hoe kunnen we samen kerk zijn? Deze vragen worden tijdens de 3 weken beantwoord en er is een veel gelegenheid om alles in de praktijk te brengen. Verder geven we lessen over karakter (vruchten van de Geest), leven op geloof en financien en hoe samen kerk te zijn. Het was allemaal erg goed en de studenten hebben veel nieuwe ervaringen opgedaan. En wij ook!

Als je zelf een school wilt bijwonen, kijk dan op de TLR Map en zoek naar deze symbolen: 

Een van de studenten zei: voor de school begon werd ik al nerveus bij het idee dat ik de straat op zou gaan en met iemand over Jezus zou praten. Maar nu aan het eind van de school en vlak voor de korte missietrip heb ik er echt zin in! Alle angst is weg!

Voor de school begon werd ik al nerveus bij het idee dat ik de straat op zou gaan en met iemand over Jezus zou praten.

Onze kinderen vonden het ook erg leuk op deze plek. Niet eerder hadden we een school waar zoveel (jonge) kinderen waren. We hadden hiervoor een apart kinderprogramma en dat werkte geweldig. God stuurde de juiste mensen om hierbij de helpen.

Tijdens de school hadden we ook twee kickstart weekenden tegelijkertijd: in Cádiz en in Cáceres. In beide weekenden zijn er mooie dingen gebeurt. Zelf ben ik naar Cáceres gegaan met een deel van de studenten.

Scholen en missiereizen

Het plan is nu om in de komende maanden afwisselend missiereizen en scholen te organiseren. Het evangelie wordt zo bekend gemaakt in Spanje! De afgelopen weken hebben veel mensen hier in de omgeving een aanraking gehad met de levende God. Ze hebben het evangelie gehoord of genezing ervaren. Ook hebben we opnieuw mensen getroffen die hun leven aan Jezus willen geven. Dus God’s werk gaat door!

De komende tijd nemen we als gezin even rust. We zijn opnieuw uitgenodigd om in het huis van Nederlanders te verblijven in Coín (waar we ook al eerder zijn geweest). We zijn God ontzettend dankbaar dat Hij ons tot zover heeft geholpen!

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

3 reacties

  1. Wat gaaf te lezen hoe geweldig goed de training is geweest, ook voor de kinderen. Zeker op deze top-locatie!
    En nu genieten van een tijdje rust als gezin.
    Opladen in de rust van onze hemelse Vader. 😍
    Lieve groet, Arjan en Annie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..