Samen met Johan de straat op

Vandaag samen met Johan het goede nieuws verteld aan de mensen. We hebben veel afwijzing gehad. Maar ook een paar heel goede gesprekken. 

Twee jonge mannen waarvan één last had van zijn rug. We mochten voor hem bidden en hij ervoer een duidelijke verbetering. Daarna hebben we uitgebreid met hun kunnen spreken over het evangelie.

Wat we vaak merken dat mensen afgeknapt zijn op religie en soms is dat onterecht maar dikwijls terecht. We mochten hen, onder grote belangstelling, vertellen dat het niet gaat om religie maar om Jezus de middelaar tussen God en mens. Ze waren zichtbaar blij dat ze dit hoorden en hebben hun een Johannes Evangelie meegegeven en de traktaat ‘Er is een weg naar God’. Na een half uurtje hebben ze nog uitgenodigd om samen ergens een kopje koffie te drinken. Daar konden ze niet op ingaan omdat één van hun de bus moest halen. 

We houden deze belofte in gedachten….. “Wie karig zaait, zal karig oogsten wie veelvuldig zaait zal veelvuldig oogsten!” 

De Heer zegent u!

Jezus middelaar

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..