Even een korte update van ons. Het was leuk om weer even in Nederland te zijn! Gezellig veel familie en vrienden langs om bij te praten 🙂 Ook het weekend in Apeldoorn was erg mooi! Een kennis bood spontaan haar huis aan in Apeldoorn toen ik in de vorige blog deelde dat we naar Apeldoorn zouden komen. Daar waren we erg van onder de indruk – het was tegelijk ook iets wat we graag wilden: een plek voor onszelf dat weekend. We waren al even op zoek geweest naar een B&B, maar dat was toch wat te prijzig voor ons. Toen kwam dit aanbod ineens! God is goed 🙂

Ondertussen hebben de kinderen gelogeerd bij opa en oma en hebben ze zich goed vermaakt 🙂

IMG-20150915-WA0001
Met tante Jolanda naar Ballorig

Het weekend in Apeldoorn was indrukwekkend. Er zijn veel mensen genezen en een flink aantal hebben zich bekeerd en zijn gedoopt. Sommige van hen zijn zo ‘van de straat geplukt’ door de teams die aan het evangeliseren waren. Ze namen dan samen met hen het evangelie door en deze mensen besloten gehoor te geven aan de oproep tot bekering en het volgen van Jezus in de doop. EĂŠn van de dingen die ik heb geleerd door hier te zijn is hoe belangrijk het is om de tijd te nemen om het evangelie aan iemand uit te leggen. Maar ook om het evangelie duidelijk en compleet uit te leggen. Torben is daar vrij goed in en hij heeft hier een filmpje van gemaakt. Goed om te bekijken! Ook als je denkt dat je het evangelie kent.. want de kans is aanwezig dat je nog iets mist (filmpje is Nederlands ondertiteld).

Het was mooi om veel bekenden tegen te komen dit weekend. Veelal mensen waarmee we alleen via de mail contact hebben gehad. Het was leuk om ze in het echt te ontmoeten.

Het verhaal van Miranda

Ook mooi om Miranda Jansen weer even te ontmoeten. Evelyn en ik hebben haar begin van dit jaar gedoopt. Deze gebeurtenis heeft een enorme verandering in haar leven gebracht. Zo is ze genezen van een whiplash die ze jaren geleden opliep door een heftig auto ongeluk en is haar hele leven opgeschoond (gestopt met roken, etc.). Nu bid ze zelf voor anderen en heeft door haar gebed anderen zien genezen. Ik heb haar verhaal op video vast kunnen leggen toen we daar waren, omdat er veel te leren valt uit haar verhaal. Hieronder kun het filmpje bekijken. Zeer de moeite waard!!

eef
Behind the scenes 😉

Over 4 weken..!

Het schiet mooi op met de zwangerschap van Evelyn! Ze is al over 4 weken uitgerekend. We zijn er wel echt aan toe om te verhuizen, want het leven in de kleine ruimte en veel mensen om ons heen en hoogzwanger zijn begint zijn tol te eisen. Gelukkig krijgen we donderdag al de sleutel van onze nieuwe woning. Mijn schoonvader komt samen met mijn schoonzus onze meubels brengen 🙂 We zien er echt naar uit om daar te wonen en weer een eigen plek te hebben.. met meerdere kamers 🙂 Met de kinderen gaat het ook prima.. ze hebben het nog steeds prima naar hun zin hier.

150926-IMG_20150926_123131
Bezoek aan oorlogsmuseum vandaag was een succes!

150926-IMG_20150926_123842

150926-IMG_20150926_133141

150926-IMG_20150926_112908

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..