Vandaag officieel de laatste dag bij Anteagroup!

Hallo allemaal!

Eindelijk is het dan zover….

Na ruim 40 dienstjaren, bij Antea, neem ik, op eigen initiatief, afscheid van deze club. Veertig  jaar lang met veel plezier gewerkt als landmeter. Op heel veel plaatsen in Nederland geweest. Soms kwam ik op plekken waar normaal gesproken geen mens kwam en was je de hele dag alleen in de natuur. De volgende dag kon je aan het werk zijn in hartje Amsterdam! Weer een dag later werken langs het spoor!

Een zeer gevarieerd beroep! De keerzijde was de veelal lange werkdagen. Dit werd mede veroorzaakt door de lange reistijden.

Ik wil me in de toekomst bezighouden met evangelisatie, preken in diverse gemeentes pastoraal werk en wat nog meer op mijn pad komt. Kortom… dat wat onze Heer Jezus heeft opgedragen:

Hij zei: Ik heb alle macht in de hemel en op aarde gekregen. Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de

 Vader en van de Zoon en van de heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat ik u heb gezegd. En vergeet dit niet: Ik ben altijd bij u, tot het einde van de tijd! Mattheüs 18 t/m 20

Wil je weten hoe en waarom ik tot deze beslissing ben gekomen? Hou de blog in de gaten binnen enkele dagen staat dat online!

Precisiemetingen aan het spoor.
Hoogtemetingen in een natuurgebied
Straatevangelisatie in Dedemsvaart

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..