Tijd voor weer een update!

We zijn in de maand augustus in Nederland geweest voor een bruilof en een PTS. Dat was weer een hele reis! We deden er in totaal maar liefst 10 dagen over – de camper is niet erg snel.

Er zijn weer veel mooie dingen gebeurt tijdens de PTS in Nederland. De hoogtepunten zijn altijd weer die dingen die God doet en niet dingen die vooraf gepland zijn. Het was genieten geblazen om te luisteren naar de verhalen van de studenten die terugkwamen van de driedaagse Luke 10-trip. Ze gingen zonder plan en portemonee op pad en God heeft hen bijzonder geleid. Verschillende mensen waren open voor het evangelie en de meeste studenten kregen uiteindelijk ook slaapplekken aangeboden. Prachtig allemaal.

Een van de lessen die ik zelf gaf ging over de leiding van de Heilige Geest en hoe dat werkt. In deze les vertel ik veel van ons levensverhaal. Ik heb deze opgenomen – je kunt hem hieronder terugkijken.

Voorbereiden voor de eerste school in Spanje

Nu zijn we dus weer terug in Spanje en zijn we bezig met de voorbereidingen van de eerste school die we hier gaan houden. Dit zal allemaal gaan gebeuren in het huis van Salvador. Er is een hoop werk verzet om het huis geschikt te maken voor een school. Maar we zijn er nog niet! We missen vooral nog een extra toilet en douche (we kunnen hierbij ook nog wel financiele steun gebruiken, mocht je wat willen geven, scroll dan naar beneden!).

De school gaat 10 oktober beginnen en we verwachten een groep van rond de 10 studenten.

Deel deze post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Laat hieronder een reactie achter

We vinden het leuk om van je te horen! Schrijf je reactie hieronder. Of als je prive een reactie wilt sturen kun je schrijven naar robbert@thelastreformation.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte...

Wil je per email op de hoogte blijven van onze reis? Schrijf je dan hier in..